logo
Meny
Om oss
Velg underkategori - Nyheter
Hip hop suksess er en forbannelse for bevegelsen
Av Eugene Maovera og John Lee Timuri (Sabela Comm)
For noen måneder siden ble Dr Dre Hip Hops første "milliardær". Dette er ikke første  gang han har åpnet dører for denne sjangeren, kultur og bevegelse. Det var utenkelig at han ville hoppe fra No.3 på Forbes Hip Hop listen til No.1, en posisjon han vil holde i lang tid framover. "I guess the west won the battle after all" sier John Lee.
 
Jeg har lyttet på Rap musikk i mer enn 20år.  I begynnelsen var det alt om tekstene, artistens oppførsel og den forretnings delen. Utviklingen av sistnevnte alltid begeistret meg. Da hadde Tommy T og Warlocks her hjemme. Det var før 50cent, drake, Admiral P,  Nico D og lil wayne.
 
Jeg ble aldri skremt av vulgaritet i teksten og den negativitet som tilskrives rap musikk. Ganske enkelt, hiphoper en historiefortelling, et speil for samfunnet. Hvis du ikke liker det du ser eller hører, må du hjelpe å endre samfunnet slik at vi kan endre fremtiden. Og det er ikke galt med folk / artister å gjøre en fortjeneste ut av å fortelle disse historiene. Det skjer i filmer og på nyheter fra før!!
 
Til tross for alt at Hip Hop har vært gjennom, vi fremdeles ikke kan få respekt. Mange trodde  hiphop ville dø en naturlig død, så det var vulgært, voldelig, kvinnefiendtlige...  listen fortsetter 
 
Nå er hiphop artistene frimurere! Dr Dre, Sean Combs, Jay Z, til og med Tupac og Biggie var / er medlemmer av denne hemmelige samfunn. Som om Hip hop folka ikke kan gjøre det på sine egne "Smarts",  krefter og vilje. Dette er en trist og uheldig angrep på suksessen til den nye progressive kultur.

Vi har tatt bilde da vi gjøre det Illuminati tegn. Jeg oppfordrer alle som liker hiphop å ta et bilde mens gjøre det berømte ROC illuminati tegn. Så vent til du blir berømt, og du også kan bli anklaget for å være en frimurer! Keep dreaming