logo
Meny
Kjøpsbertingelser
Velg underkategori - Kjøpsbertingelser
Betingelser

1. LEVERANSE
Alle bestillinger blir effektuert innen 24 timer etter mottakelse. Leveransetid med posten er derfor ca 2-5 arbeidsdager, visse produkter tar noe lenger tid.

2. BETALING
Betaling skjer ved bruk av vår online betalingsløsning.Alle priser er i NOK inkl. mva. Alle ordrer må betales gjennom DIBS EASY. Du kan enkelt betale med MasterCard, Visa eller via DIBS Faktura gjennom denne løsningen. Ditt kort blir ikke belastet før varene sendes fra vår butikk, pengene blir kun reservert på kjøpstidspunktet. Det tilkommer ingen gebyrer for bruk av kredittkort i vår nettbutikk. Det er DIBS som er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Det registreres hos Flava Oslo AS ingen personlige opplysninger om din transaksjon, og all informasjon foregår mellom deg og din bank. 

3. FALSKE BESTILLINGER
Vi anmelder alle falske bestillinger og bedrageriforsøk til politiet.

4. RETUR
Spar alltid fakturaen, den er ditt garantibevis. Om du sender tilbake en vare som du ikke er fornøyd med, som det var feil på eller som har blitt skadet under transporten, er vi takknemlige om du sender varen tilbake i den originale kartongen sammen med fakturaen og helst en begrunnelse om hvorfor du returnerer varen.

5. LEVERANSETRYGGHET
Vi passer nøye på at du får varene du har bestilt. Hvis en vare tilfeldigvis er slutt eller er levert for sent til oss, meddeler vi deg i forveien når vi regner med at vi kan sende varen. Vil du ikke vil vente på en restnotert vare, har du full rett til å annullere ordren og dermed heve kjøpet. NB! Ved uvhentet pakker blir kunden belastet med kr 250

6. RETURRETT
Kontakt Kundeservice på e-post adresse "flava@flava.no" for informasjon om nettopp dine forhold angående retur.
Ved bytting eller retur av en vare der emballasjen ikke er brutt, står du for transportrisikoen og betaler returfrakten. Er det vi som har ekspedert feil, betaler vi returfrakten.

7. KORTTRANSAKSJONER

Alle korttransaksjoner blir gjennomført gjennom DIBS. DIBS er an av norges ledende på korttransaksjoner. Flava web ltd står som ansvarlig for alle korttransaksjoner gjennomført på flava.no

8. PERSONOPPLYSNINGER

Flava Oslo AS garanterer at alle personopplysninger som blir lagt igjen i forbindelse med registrering på flava.no ikke blir delt med eller solgt til en tredje part, og at disse opplysningene blir oppbevart etter norsk lov.

Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.
Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.